Berglunds Bilelektro AS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Cargo Loader – MC ramp

featured image

I dag er vi stolt importør for Norge av ett kvalitetsprodukt for trygg og enkel lasting, transport og lossing av Motorsykler, Snøscootere, Vannscootere, Gressklippere og nærmest uansett hva du vil frakte på en sikker måte på din Pickup, tilhenger, varebil, redningsbil eller kommunalt kjøretøy!

Sjekk gjerne hjemmeside, https://neo-dyne.com/ for flere bilder og videoer.

Ta kontakt på 90911676/ bergbil@online.no, eller kom innom for en demonstrasjon.


Berglunds Bilelektro AS – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!